24 uurs zeilrace IJsselmeer #dl24uurs @stentec

 

Stentec Software B.V.
Van Stentec

Op 28 en 29 augustus vindt de 51e editie van de bekende 24 Uurs zeilrace plaats. Net als voorgaande jaren stellen wij de gratis rakkenkaart en het boeienbestand beschikbaar voor al onze gebruikers. Nieuw dit jaar is het feit dat u in WinGPS Marine op uw Android-apparaat ook gemakkelijk de kaart kunt downloaden. Onder ‘kaartbeheer’ vindt u deze gratis kaart.

Gratis rakkenkaart

Vanaf nu kunt u de Rakkenkaart 2015 gratis downloaden. De kaart kunt u gemakkelijk met de DKW Manager installeren op uw laptop/pc en deze wordt vervolgens getoond in uw WinGPS.

Deze kaart wordt enkel voor het voorbereiden aangeraden. De boeien op deze kaart zijn indicatief en grof en worden, in tegenstelling tot onze DKW1800-kaart,niet wekelijks bijgewerkt.

Zodra u deze kaart heeft geinstalleerd, kunnen de voorbereidingen beginnen. U kunt beginnen uw routes te plannen. In het nieuwe Kustfijnmodel (WinGPS 5 Pro/Voyager) kunt u nauwkeuriger dan ooit de wedstrijd voorbereiden.

Wanneer u in WinGPS 5 Voyager uw polair diagram heeft geselecteerd, kan het programma u helpen de route te optimaliseren aan de hand van de wind en de stroming.

Boeienbestand 24 Uurs

Ook kunt u het gratis boeienbestand downloaden en in uw WinGPS importeren. Hiermee heeft u snel en gemakkelijk overzicht van de betonning tijdens de wedstrijd. Klik hier om het gratis boeienbestand te downloaden. Om deze in WinGPS 5 te krijgen klikt u op ‘Bestand > importeren > WinGPS 4 of 5 databestand’. Hier kunt u het bestand opzoeken en vervolgens de boeien naar de rechterkant slepen om ze toe te voegen.

WinGPS Tips voor de Delta Lloyd 24uurs

Heeft u hulp nodig met het plannen/voorbereiden? Goed nieuws! Op onze website hebben wij een handig artikel voor u gemaakt boordevol tips voor WinGPS 5. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Winnen met WinGPS 5 Voyager

WinGPS 5 Voyager is het topproduct van Stentec. U kunt de WinGPS 5 Voyager als combinatiepakket aanschaffen samen met de bekende DKW1800-kaarten incl. wekelijkse BaZ-updates.

www.stentec.com

tel: +31 (0) 515 443515