#dl24uurs Gratis Rakkenkaart en waypoint-boeien-bestand van WinGPS @Stentec

Beste Watersporter/Wedstrijdzeiler,

Op 22 en 23 augustus vindt de 24 Uurs Zeilrace plaats. Dit jaar is het de 50e editie van deze bekende wedstrijd. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn raden wij u WinGPS 5 Voyager aan. Vele wedstrijdzeilers gingen u al voor!

img_24uur_rakkenkaartGratis rakkenkaart

Vanaf nu kunt u de Rakkenkaart 2014 gratis downloaden. De kaart kunt u gemakkelijk met de DKW Manager installeren en deze wordt vervolgens getoond in uw WinGPS. Deze kaart wordt enkel voor het voorbereiden aangeraden. De boeien op deze kaart zijn indicatief en grof en worden, in tegenstelling tot onze DKW1800-kaart niet wekelijks bijgewerkt. Wanneer u deze kaart geinstalleerd heeft, kunnen de voorbereidingen beginnen. U kunt beginnen uw routes te plannen.

Vanaf 7 dagen van tevoren kunt u de GRIB files downloaden. Wanneer u in WinGPS 5 Voyager uw polair diagram geselecteerd heeft, kan het programma u helpen de route te optimaliseren aan de hand van de wind en de stroming (NL Tides).

img_24uur_betonningBoeienbestand 24 Uurs
Ook kunt u het gratis boeienbestand downloaden en in uw WinGPS importeren. Hiermee heeft u snel en gemakkelijk overzicht van de betonning tijdens de wedstrijd. Klik hier om het gratis boeienbestand te downloaden. Om deze in WinGPS 5 te krijgen klikt u op ‘Bestand > importeren > WinGPS 4 of 5 databestand’. Hier kunt u het bestand opzoeken en vervolgens de boeien naar de rechterkant slepen om ze toe te voegen.

Nieuwe helpfile WinGPS 5 Voyager

Heeft u hulp nodig met het plannen/voorbereiden? Goed nieuws! Er staat nu een uitgebreide nieuwe helpfile online. Deze is samen met een gebruiker gemaakt en toont u alle ins & outs van WinGPS 5 Voyager. De gratis helpfile wordt z.s.m. toegevoegd aan WinGPS 5 2014 maar kunt u nu al vinden op deze link

Winnen met WinGPS 5 Voyager

WinGPS 5 Voyager is het topproduct van Stentec.

U kunt de WinGPS 5 Voyager als combinatiepakket aanschaffen samen met de bekende DKW1800 kaarten incl. wekelijkse BaZ updates. Neem voor onze speciale 24 uur Zeilrace aanbieding contact met ons op. *Wist u dat?* Zowel DKW 1800/2014 serie met BaZ-updateservice als Vaarkaart NL (zie screenshot hierboven) met gedetailleerd diepteverloop zijn aanbevolen voor de 24uurs.

Als u rakken kunt kiezen, besef dan dat u sneller vaart op dieper water. www.stentec.com tel: +31 (0) 515 443515