@Stentec met WinGPS 5 Voyager 2017 en WinGPS Marine AR genomineerd voor HISWA product van het jaar 2017!

Onze zeer gewaardeerde sponsor Stentec is dit jaar met twee producten genomineerd voor de HISWA Product van het jaar 2017:

WinGPS 5 Voyager 2017 met actuele golfvoorspellingen en de nieuwe WinGPS Marine Augmented Reality!

WinGPS 5 Voyager 2017 – Golfvoorspelling
Plan een comfortabele route met de nieuwe optie om GRIB-files met golfvoorspellingen te downloaden. WinGPS 5 Voyager 2017 houdt dan niet meer alleen rekening met de wind, stroming en waterstanden maar ook met de hoogte van golven. Hierdoor kunnen hoge golven en scherp-aan-de-windse koersen worden vermeden.

 

WinGPS Marine Augmented Reality
WinGPS Marine, Stentec’s navigatie-app voor Android, heeft binnenkort een optie voor augmented reality (AR). Door de AR-knop in te drukken kan, via een camerabeeld, de horizon worden gescand. Hierbij worden de boeien, havens, plaatsnamen, bruggen, AIS-targets, de uitgezette route en het gevaren traject getekend op het camerabeeld. Zo ziet u direct wat de situatie rondom het schip is.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.
 

Verwacht: WinGPS Marine waterwegennetwerk
WinGPS Marine is dé navigatie-app voor Android-tablets en -smartphones. Binnenkort komt er een update beschikbaar waarin het waterwegennetwerk is opgenomen. Hierdoor beschikt u over meer diepte-informatie op de rivieren, kanalen en sloten en is het uitzetten van een route over de binnenwateren eenvoudiger. Ideaal voor iedereen die zich op de binnenwateren bevindt: van binnenvaartschepen en motorjachten tot kano’s en sloepen.

 

Meer informatie over bovenstaande functies kan je binnenkort terugvinden op www.stentec.com. Wil je bovenstaande producten bestellen of upgraden, dan kan je deze terugvinden in de online shop.