Veilige laptopnavigatie met WinGPS 5. BaZ 2012 van start.

U kunt nu de eerste Berichten Aan Zeevarenden (BaZ) downloaden van de 2012 editie van de DKW1800 serie. Met deze BaZ hebben we alle wijzigingen van week 4 t/m week 14 verwerkt. De verwachting is dat volgende week alle kaarten weer helemaal bij zijn. Hieronder een voorbeeld waarom bijgewerkte kaarten belangrijk zijn.

Boven de originele kaarten en onder de bijgewerkte kaarten.

2012 licentiehouders kunnen hun kaarten gemakkelijk bijwerken door de op de knop 'kaarten bijwerken' te klikken (zie figuur rechts). Dit is tevens de laatste BaZ voor de 2011 editie. Bent u nog niet in het bezit van de 2012 editie? Klik dan hier om deze aan te schaffen. Voor 2011 licentiehouders zijn er voordelige upgrades beschikbaar. WinGPS 5 wordt aangeraden dankzij het scherpe kaartbeeld en supersnel zoomen.

Volg Stentec op Twitter of Facebook om bericht te krijgen als de nieuwe BaZ klaar staat om te downloaden.

 

Klik in WinGPS 5 op "Kaarten Bijwerken"

 

 

1800 serie kaarten

Nieuwe Vaarkaart Frieslân kaart snel beschikbaar!

De ontwikkeling van de nieuwe Friesland kaart is op dit moment nog in volle gang. Deze kaarten worden verwacht in mei.Wij houden u via nieuwsbrieven en onze website op de hoogte.

Hieronder alvast een sneak preview:

Een systeem op maat

Het is bij Stentec Software mogelijk een oplossing op maat te laten samenstellen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een laptop voor u uitkiezen en hierop alle kaarten van uw vaargebied installeren. Gaat u hier naar het offerteformulier of bel ons op 0515-443515.